Terugblik op geslaagde keepersdag

Keeperstrainer Emile Aalbers blikt terug op een geslaagde keepersdag

We schrijven zondagochtend 11 september als een vijfentwintigtal talentvolle keepers staan te springen op het kunstgrasveld van vv DESK om te starten met de keepersdag. Organisator Emile Aalbers, keeperstrainer bij DESK en trainer bij Keepersschool GOALS, verwelkomt een flinke groep keepers in de leeftijd van zeven tot en met zestien jaar. De thuisclub van Emile, vv DESK, is het decor van een dag vol met oefeningen, tips en actieve trainingen voor de talenten van de keepersdag.

Keeperstrainers

Een voor een worden alle keepers verwelkomt en ook de keeperstrainers worden netjes voorgesteld. Emile Aalbers krijgt tijdens de keepersdag hulp van Tom van Brakel, keeper bij Uno Animo, Sam Haarbosch en Tim Kerssies beiden keeperstrainer en keeper bij DESK.

Daarnaast is er ook de hulp van Lars Damen, oud pupil van Emile, oud doelman bij DESK en nu keeperstrainer bij Vitesse in de Jeugd. Iets verlaat druppelt ook een roze règâh het kunstgrasveld op in de persoon van Rick v/d Mast. De Haagse keeperstrainer bij NAC loopt voorafgaand aan de keepersdag nog eventjes de 80 van de Langstraat gelopen en wordt fanatiek ontvangen in de straten van Kaatsheuvel met een staande ovatie.

De indeling en training

Nadat alle keepers ingedeeld zijn in groepjes voor hun individuele leeftijdscategorie, gaat de training van start. Onder het genot van een heerlijk zonnetje duiken de keeperstalenten vele ballen uit het doel. Ook werken ze ieder kwartier een nieuwe oefening af.

Van tien tot twaalf uur wordt een pittig programma afgewerkt door alle keepers die deelnemen aan de keepersdag. Om iets over twaalf worden de keepers weer in het sponsorhome verwacht voor een goed verzorgde lunch. Na de lunch is het tijd voor een heuse keepersoorlog. Tijdens deze fanatieke spelvorm wordt er gestreden om de eeuwige roem als topkeeper van de keepersdag.

We blikken terug op een geweldige dag voor de keeperstalenten.

Bedankt!

Alle fanatieke keepers bedankt voor hun inzet en sportieve bijdrage aan deze geweldige keepersdag. Ook alle ouders die hun talenten supporterden langs de lijn. In het bijzonder een dankwoord voor alle keeperstrainers die meegeholpen hebben aan het succes van deze keepersdag.

Tot de volgende keer! Houd de website in de gaten voor meer informatie en nieuwe data voor een keepersdag.

www.keepersschoolgoals.nl

Geplaatst in Uncategorized en getagd met .