Strippenkaart

Premium Strippenkaart

Een Premium Strippenkaart geeft jou vijf strippen. Deze kun je claimen tijdens de groepstrainingen van Keepersschool GOALS. Je kan zelf bepalen wanneer jij komt trainen, uiteraard wel in overleg met onze trainers.

Een Premium Strippenkaart kost voor vijf strippen € 100,- en blijft zolang je nog vrije strippen hebt geldig.

Neem contact op met ons om een Premium Strippenkaart aan te schaffen voor jouw groepstrainingen.

Pro Strippenkaart

Een Pro Strippenkaart geeft jou maar liefst tien strippen. Deze kun je claimen tijdens de groepstrainingen van Keepersschool GOALS. 10x trainen als een Prof! Je kan zelf bepalen wanneer jij komt trainen, uiteraard wel in overleg met onze trainers.

Een Pro Strippenkaart kost voor tien strippen € 190,- en blijft zolang je nog vrije strippen hebt geldig.

Neem contact op met ons om een Pro Strippenkaart aan te schaffen voor jouw groepstrainingen.

Bepaal zelf wanneer jij traint!

Keepersschool GOALS werkt met een Strippenkaart systeem. Dat wil zeggen dat je vooraf een aantal strippen afneemt die jijzelf in zet. Super simpel en wel zo transparant! Jij bepaalt dus zelf wanneer jij de training wil volgen, in overleg met onze trainers.

Bij de eerste keeperstraining is het verplicht minimaal een trui en shirt (basis trainingsoutfit) van Keepersschool GOALS af te nemen. Het is daarnaast ook mogelijk om een compleet keeperskledingpakket af te nemen. Dit complete pakket bevat een trui, lange broek, shirt, korte broek, een paar sokken én een paar keepershandschoenen van het merk Gladiator.

 

Aandacht voor jouw talent!

Keepersschool GOALS stelt samen met jou de gewenste doelen af. Op basis van deze wensen trainen, leren en ontwikkelen wij jou onder professionele begeleiding.

Keepersschool GOALS verzorgt keeperstraining voor iedereen. Ieder facet van het keepen komt aan bod. Wij helpen je graag bij het behalen van je doelen en zorgen ervoor dat jij een betere keeper wordt. Wij benutten onze kennis en jarenlange ervaring om jouw keeperstalent naar boven te halen.

Er wordt gewerkt in verschillende groepen. De groepen zijn ingedeeld op basis van leeftijd en niveau. Onze aspirant keepers trainen op hun eigen niveau en groeien individueel.