Groepstraining

Onze groepstraining van Keepersschool GOALS

Bij Keepersschool GOALS stel jij jouw eigen doelen. Van daar uit stimuleren én ontwikkelen wij jouw keeperstalent onder professionele begeleiding.

Keepersschool GOALS verzorgt keeperstrainingen voor iedereen. Ieder facet van het keepen komt aan bod. Wij helpen je graag bij het behalen van je doelen en zorgen ervoor dat jij een betere keeper wordt.

Er wordt gewerkt in verschillende groepen. De groepen zijn ingedeeld op basis van leeftijd en niveau. Onze aspirant keepers trainen op hun eigen niveau en groeien individueel. Wij garanderen een optimale ontwikkeling in een veilige en vertrouwde omgeving met behulp van onze zeven kernkwaliteiten.

  • Veel aandacht voor het individu.
  • Veilig en leerbaar trainingsklimaat.
  • Tactisch, technisch en mentaal leren en ontwikkelen.
  • Kwaliteit vanaf de basis met oog voor details.
  • Perfectie, maar fouten durven maken is een belangrijk onderdeel.
  • Wedstrijdecht trainen.
  • Situaties leren herkennen en keuzes leren maken.

Strippenkaart

Onze groepstrainingen gaan via een zogenaamd Strippenkaart systeem. Super simpel en transparant!

Per training kost het je één strip. Je kunt kiezen tussen 5 trainingen voor € 100,- of 10 trainingen voor € 190,-.  Zo reken je alleen af voor de trainingen dat je aanwezig bent.

Neem contact op voor het aanschaffen van jouw strippenkaart.

Trainingsoutfit

Wanneer je aan onze groepstraining deel gaat nemen, willen we graag in uniforme trainingsoutfit verschijnen. Bij de eerste training verwachten wij dan ook dat jij als talent minimaal de basis trainingsoutfit aanschaft. Je kunt ook kiezen voor een complete trainingsoutfit. Dan heb je een goed gevulde kast vol keeperskleding, inclusief een exclusieve set keepershandschoenen van Gladiator.