Nieuws

Terugblik op geslaagde keepersdag

Keeperstrainer Emile Aalbers blikt terug op een geslaagde keepersdag

We schrijven zondagochtend 11 september als een vijfentwintigtal talentvolle keepers staan te springen op het kunstgrasveld van vv DESK om te starten met de keepersdag. Organisator Emile Aalbers, keeperstrainer bij DESK en trainer bij Keepersschool GOALS, verwelkomt een flinke groep keepers in de leeftijd van zeven tot en met zestien jaar. De thuisclub van Emile, vv DESK, is het decor van een dag vol met oefeningen, tips en actieve trainingen voor de talenten van de keepersdag.

Keeperstrainers

Een voor een worden alle keepers verwelkomt en ook de keeperstrainers worden netjes voorgesteld. Emile Aalbers krijgt tijdens de keepersdag hulp van Tom van Brakel, keeper bij Uno Animo, Sam Haarbosch en Tim Kerssies beiden keeperstrainer en keeper bij DESK.

Daarnaast is er ook de hulp van Lars Damen, oud pupil van Emile, oud doelman bij DESK en nu keeperstrainer bij Vitesse in de Jeugd. Iets verlaat druppelt ook een roze règâh het kunstgrasveld op in de persoon van Rick v/d Mast. De Haagse keeperstrainer bij NAC loopt voorafgaand aan de keepersdag nog eventjes de 80 van de Langstraat gelopen en wordt fanatiek ontvangen in de straten van Kaatsheuvel met een staande ovatie.

De indeling en training

Nadat alle keepers ingedeeld zijn in groepjes voor hun individuele leeftijdscategorie, gaat de training van start. Onder het genot van een heerlijk zonnetje duiken de keeperstalenten vele ballen uit het doel. Ook werken ze ieder kwartier een nieuwe oefening af.

Van tien tot twaalf uur wordt een pittig programma afgewerkt door alle keepers die deelnemen aan de keepersdag. Om iets over twaalf worden de keepers weer in het sponsorhome verwacht voor een goed verzorgde lunch. Na de lunch is het tijd voor een heuse keepersoorlog. Tijdens deze fanatieke spelvorm wordt er gestreden om de eeuwige roem als topkeeper van de keepersdag.

We blikken terug op een geweldige dag voor de keeperstalenten.

Bedankt!

Alle fanatieke keepers bedankt voor hun inzet en sportieve bijdrage aan deze geweldige keepersdag. Ook alle ouders die hun talenten supporterden langs de lijn. In het bijzonder een dankwoord voor alle keeperstrainers die meegeholpen hebben aan het succes van deze keepersdag.

Tot de volgende keer! Houd de website in de gaten voor meer informatie en nieuwe data voor een keepersdag.

www.keepersschoolgoals.nl

Keepersdag 17 juni is verplaatst

Helaas hebben wij besloten om de keepersdag te verplaatsen naar zondag 11 september.

Wij vinden het heel erg jammer dat het niet door kan gaan, maar door een aantal afmeldingen door het te verwachte warme weer en ook na overleg met de fysio met betrekking tot verantwoord sporten met voor Nederlandse begrippen hoge temperaturen zijn we tot deze beslissing gekomen.

Uiteraard hopen wij jullie allemaal zondag 11 september te verwelkomen.

Wij zullen eind augustus nog een nieuwe mailing uitdoen en ook nieuwe inschrijvingen kunnen dan gedaan worden.

Voor degene die al een betaling hebben gedaan het volgende:
Het bedrag kan teruggestort worden, laat het dan per mail even weten of het bedrag blijft staan voor 11 september.

Nogmaals, we hadden het graag door laten gaan, maar het moet wel verantwoord zijn en vooral ook een leerzame keepersdag zijn.

Wij wensen jullie alvast een goede vakantie en zien jullie graag in september!

Met sportieve groet,
Emile Aalbers
Keepersschool Goals

De trainingen zijn gestart!

Afgelopen week zijn we gestart met de groepstrainingen en de één-op-één privétrainingen van Keepersschool GOALS. Keepersschool GOALS verzorgt keeperstraining voor iedereen.

Ieder facet van het keepen komt aan bod. Wij helpen je graag bij het behalen van je doelen en zorgen ervoor dat je een betere keeper wordt.

Er wordt gewerkt in verschillende groepen tijdens de groepstrainingen. De groepen zijn ingedeeld op basis van leeftijd en niveau. Naast onze groepstrainingen is het ook mogelijk om één-op-één training te krijgen in onze Keepersschool. Onze aspirant keepers trainen op hun eigen niveau en groeien individueel.

Wij garanderen een optimale ontwikkeling in een veilige en vertrouwde omgeving met behulp van onze zeven kernkwaliteiten.

Wil jij ook instromen in onze groepstrainingen?
Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden en kijk gerust bij onze pakketten naar de verschillende mogelijkheden.

Keepersschool GOALS

Keepersschool GOALS verzorgt keeperstraining voor iedereen.
Ieder facet van het keepen komt aan bod. Wij helpen je graag bij het behalen van je doelen en zorgen ervoor dat je een betere keeper wordt. Op eigen niveau ontwikkelen en groeien in een vertrouwde omgeving.

  • Veel aandacht voor het individu.
  • Veilig en leerbaar trainingsklimaat.
  • Tactisch, technisch en mentaal leren en ontwikkelen.
  • Kwaliteit vanaf de basis met oog voor details.
  • Perfectie, maar fouten durven maken is een belangrijk onderdeel.
  • Wedstrijdecht trainen.
  • Situatie leren herkennen en keuzes leren maken.

De module bestaat uit 10 trainingen waarin je op hoog niveau en in kleine groepen of privé keeperstraining krijgt.

Voor wie?

Jeugdkeepers in de leeftijd van 6 tot en met 19 jaar, uiteraard word je op niveau ingedeeld.

Wanneer?

Op de woensdagen van 16.00-17.00 uur en 17.00-18.00 uur.

Op de zondagen van 9.30-10.30 uur en 10.30-11.30 uur.

Bij meer animo zullen deze tijden verruimd worden.

Waar?

Op de velden van vv DESK aan de Eikendijk in Kaatsheuvel.

Neem contact met ons op of kijk hier voor een routebeschrijving.